Kundecase på Grønland: 6 trapper til ny lufthavn i Nuuk

Af Alan Holm, Direktør. Senest opdateret 20/12/2023. 

I tæt samarbejde med projektets arkitekter og ingeniører har vi leveret og monteret 6 trapper til ny servicebygning på 3200 kvadratmeter samt terminalbygning på 7200 kvadratmeter.

Vi har været med fra start til slut. Lige fra opmålingen at trapperne i sommers, til projektering, optegning og fremstilling, samt slutteligt rejsen til verdens største ø for at montere de flotte trapper.

Vi har leveret en trappe til servicebygningen samt 3 store flotte ligeløbstrapper til terminalbygningen, hvor gelænderet er med hærdet lamineret glas, monteret med rustfri glasklemmebeslag, og håndlisterne er olieret asketræ.

I terminalbygningen er monteret to halvsvingstrapper, så personalet, politiet og tolderne nemt kan komme fra transportbåndene til bagagen for at kunne tjekke, om alt er, som det skal være, inden det sendes afsted.

Det har været et rigtigt spændende projekt at være med til, og vi glæder os til at se det helt færdige resultat når lufthavnen åbner i 2024.

Har du et spændende trappe-, værn- eller altanprojekt, der skal føres ud i livet? Så kan du altid kontakte os på 62631608 eller fst@fst-as.dk og få et tilbud på opgaven. Vi glæder os til dialog om dit projekt

 
 
 
 
 
 

KONTAKT

Industrivej 52,
5672 Broby
Danmark

Tel: +45 62 63 16 08
E-mail: fst@fst-as.dk

CVR-nr: 18013290

HÅNDVÆRK I FOKUS

Vi beskæftiger faglærte klejnsmede, malere, tømrere, montører og dygtige og kreative tegnere. Vores medarbejdere har alle de nødvendige  certifikater, vi er CE-EN1090-2 godkendt og miljøcertificeret til højest mulige standard.