OM FYNS SMEDEJERNS TRAPPER A/S

Solidt håndværk og kreativitet ligger til grund for alt der fremstilles hos vores smedefirma – og har gjort det lige siden starten i 1994.

Vi sætter en ære i at vores produkter leveres i høj kvalitet, udført af dansk arbejdskraft, og vi er blandt de største producenter af trapper og altaner i Danmark. Samtidig er vi i stand til at levere en særdeles bred vifte af stålkomponenter til byggeindustrien i hele landet.

Hos FST leverer vi stærke produkter til både privat og erhverv.

HÅNDVÆRK I FOKUS:
Vi beskæftiger faglærte klejnsmede, malere, tømrere, montører og dygtige og kreative tegnere.

Vores medarbejdere har alle de nødvendige certifikater, vi er CE-EN1090-2 godkendt og miljøcertificeret til højest mulige standard.

12

MEST MODERNE UDSTYR:
Hos Fyns Smedejerns Trapper råder vi over det mest moderne og effektive produktionsudstyr, for at kunne levere professionelle løsninger til professionelle kunder. Vi disponerer over Danmarks største CNC-styrede plasmaskærere, excenterpresse, revolverstansere, automatsave, alt sammen for at optimere til netop den produktion vi udfører.
Alle vore løsninger bliver produceret med den største præcision og leveres naturligvis til tiden.

EGEN TEGNSTUE:
Hos FST har vi egen tegnstue, hvor vore dygtige medarbejdere bl.a. designer vores ikoniske ståltrapper og franske altaner og foretager nødvendige beregninger.

På tegnestuen kan du få professionel rådgivning og sparring. Vore medarbejdere er naturligvis fortrolige med bygningsreglementer og kender alt til kravene til statik, således at kunden kan være sikker på at alle lovkrav er opfyldt, samt sikkerheden er i top.

BROCHURE:
Klik HER for at læse vores brochure.

LOVKRAV:
Bygningsreglementet.dk. Se under afsnit 2 §57-61

AT-vejledning om maskiner og maskinanlæg. Se under afsnit 8.

KONTAKT

Industrivej 52,
5672 Broby
Danmark

Tel: +45 62 63 16 08
E-mail: fst@fst-as.dk

CVR-nr: 18013290

HÅNDVÆRK I FOKUS

Vi beskæftiger faglærte klejnsmede, malere, tømrere, montører og dygtige og kreative tegnere. Vores medarbejdere har alle de nødvendige  certifikater, vi er CE-EN1090-2 godkendt og miljøcertificeret til højest mulige standard.