Overfladebehandlinger

Fyns Smedejerns Trapper har stor erfaring omkring overfladebehandlinger og korrosionsbeskyttelse. Vi rådgiver gerne og kommer med forslag der sikre den nødvendige korrosionsbestandighed, og samtidig giver en eksklusiv finish, der vil fremstå elegant i mange år.

STÅL – VARMEFORZINKNING
Varmforsinkning er effektiv og prisbillig overfladebehandling, der giver korrosionsbeskyttelse op til kategori 4. Fordelende ved en varmforsinkning er, at vedligeholdelsen er minimal, slidstyrken er stor, det er billigt og det kan overmales, hvilket øger korrosionsbestandigheden yderligere.

STÅL – GRUNDMALING
Grundmalet finish anvendes ofte hvor der er en del montagesamlinger/svejsninger. Efter endt montage, færdigmales emnerne efter ønske. Grundmalede emner leveres i mange farver, således at færdigmalearbejdet lettes.

STÅL – VÅDLAKERING
Vådlakering  udmærker sig ved høj korrosionsbestandighed, op til korrosionsklasse 5. Vådlakering kan leveres i alle RAL farver.

STÅL – PULVERLAKERING
Pulverlakering af stål kan udføres op til korrosionsklasse 3. Pulverlakerede emner besidder følgende fordele, overfladen er slag og ridsefast, det er billigere end vådlakering, og indeholder ingen opløsningsmidler.

SANDBLÆST OG LAKERET
Sandblæsning og lakering af almindelig stål resultere i et eksklusivt look, der ofte anvendes til indvendigt design.

RUSTFRI STÅL – GLASBLÆSNING
Glasblæst rustfri stål efterbehandles med olie, og får et eksklusivt mat look. Kræver løbende vedligehold.

RUSTFRI STÅL – SLEBET
Slebet rustfri stål (ca. korn 240) er meget anvendt som håndliste på gelændere og værn, da det har et eksklusivt look, og samtidig er rengøringsvenligt.

RUSTFRI STÅL –  ELPOLERET
Elpolering af rustfri stål øger korrisionsbestandigheden væsentligt. Det gør det velegnet ved brug i maritime miljø’er som f.eks. havne, svømmehaller mv. Overfladen bliver blank og glat, og kræver ingen vedligeholdelse.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Del